Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Vásárlói tájékoztató

Néhány információ oldalunk használatához.
A termékek elkészülési határideje 3-5 nap. Ennél előfordulhat, hogy az adott termék hamarabb, illetve később kerül postázásra.
Mivel rengeteg egyedi terméket forgalmazunk, ezért az ilyen jellegű termékek elkészülési határideje akár 1 hónap is lehet. Minden esetben egyeztetünk a megrendelővel a szállítás várható időpontjáról. (pl. meghívó, kerámia termékek, mézeskalács) Amennyiben az időpont már nem lenne megfelelő, természetesen ez esetben a megrendelő elállhat a megrendeléstől.
A vásárlás fizetési kötelezettséget von maga után! A megrendeléstől elállni egyedi jellegű termékek készítése közben már nem lehet, arra csupán a jóváhagyásig lenne lehetőség, mivel az adott termék már harmadik fél részére nem értékesíthető.
Csomagolási költséget nem számolunk fel.
A termékértékhez szállítási költség járul hozzá, így kapjuk meg az utánvételi összeget.
Szerkesztési költséget csak bizonyos termékeknél számítunk fel. Ez az áruházunkban fel van tüntetve a termék mellett.
A meghívók ára a meghívót és legtöbb esetben borítékot tartalmaz. A nyomtatási költség 100 Ft/db. Szerkesztési költség meghívók esetében nincs.
Grafikai tervet küldünk minden egyes terméknél, ami egyedi rendelésre készül, és papír alapú.Ez jóváhagyás után kerül nyomtatásra.

Csomagjainkat MPL futárszolgálattal küldjük.
Az alábbi táblázat alapján tudják kalkulálni a szállítási költséget:
Súly (tól-ig)Átvétel helye

2
kg-ig
5
kg-ig
10
kg-ig
20
kg-ig
30
kg-ig
40
kg-ig
Háznál
Háznál
1090 Ft
1290 Ft
1340 Ft
1840 Ft
3340 Ft
4230 Ft
Amennyiben utánvéttel kívánnak fizetni, ebben az esetben + 350 Ft kerül felszámolásra. De van lehetőség előre utalással kifizetni a termékek ellenértékét, ekkor csak a súlyhatároknál feltüntetett árral kell kalkulálni. Ez esetben amint beérkezett hozzánk az összeg, már küldjük is a csomagot.
A kész termékek Miskolcon személyesen átvehetőek.A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!